Mar 3, 2022

Hoe begin je? Meteen all-in of klein beginnen?

Klein beginnen met een single app-oplossing

Lijkt het jou interessant om no-code te gebruiken zodat jouw organisatie haar digitale uitdagingen sneller kan oplossen, kosten besparen en nieuwe kansen te genereren? Wat zijn de mogelijkheden? Moet je meteen all-in gaan of kun je
klein beginnen?

Wat is het?

De single app-oplossing is precies wat de naam al zegt: je gebruikt het Betty Blocks no-code platform om één applicatie te bouwen die jouw organisatie helpt een actueel probleem aan te pakken of een specifiek doel te bereiken.

Wie maakt het?

Als je er de mensen en middelen voor hebt, doe je dat zelf. Dat is het mooie van no-code: je hoeft er niet voor te kunnen programmeren. Heb je die mensen en middelen niet, dan kunnen wij als Betty Blocks partner de applicatie voor of samen met je bouwen.

Wanneer kies je voor een single app-oplossing?

De single app is perfect als oplossing voor een specifiek probleem of om een proces effectiever te maken. Denk aan de automatisering van een voorheen papieren proces, realtime inzicht in de status van offertes of het verwerken van betalingen.

Time-to-market verkorten

De concurrentie voor blijven en als eerste een nieuw product lanceren: op de huidige markt is dat een belangrijke, zo niet dé voorspeller van succes. Traditioneel programmeren is ingewikkeld en tijdrovend. De drag-and-drop functionaliteit van no-code maakt snelle prototyping mogelijk, waardoor je applicatie in veel kortere tijd op de markt kan worden gebracht. Bovendien kun je eerder ontwikkelde blokken opnieuw gebruiken. Bij de ontwikkeling van een volgende applicatie scheelt dat een hoop tijd, effort en geld.

In dit e-book van Holygrow laten we 2 manieren zien om het Betty Blocks-platform in te zetten voor jouw organisatie: de single app-oplossing en de strategische implementatie. We laten ook zien hoe een combinatie van beide opties jouw organisatie snel naar een volgende digitale fase brengt.

Deel de pagina:

House of low-code

De redacteuren van House of low-code zijn continu op zoek naar interessante content, gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en schrijven zelf over actuele thema’s op het gebied van low-code development.

Betty Blocks
Bekijk alle topics