Mar 3, 2022

Integratie van webservices en data bij een no-code applicatie

Je kunt Betty Blocks koppelen met allerlei webservices, zoals Slack, Twitter, Mollie of Ideal. Zo kun je alles wat een applicatie nodig heeft eenvoudig met elkaar verbinden. Ook biedt het platform een perfecte aansluiting op bestaande legacy-systemen. Je kunt Betty Blocks verbinden met Salesforce, SAP, Oracle, Microsoft Dynamics en vele andere tools. Zit de integratie die je nodig hebt niet in het standaard aanbod? Geen probleem. Ook je eigen API bouw je zonder een enkele regel code.

Data management

Of ze nu uit interne of externe bron afkomstig zijn: data zijn de drijvende kracht achter succesvolle bedrijfsvoering. Om een probleemloze en veilige connectie met jouw belangrijkste databronnen te garanderen, werkt het Betty Blocks platform met de meest gebruikte interfaces en protocollen. Bovendien maakt het platform na het koppelen van de data automatisch een model voor data mapping.

Interfaces en protocollen die kunnen worden geïmplementeerd:

  • JSON
  • SOAP
  • Rest API
  • XML
  • GraphQ

Al jouw bedrijfsdata wordt veilig opgeslagen op Nederlandse bodem: in het Microsoft Azure Datacenter te Middenmeer. Meer weten over de veiligheid zoals ISO 27001 & OWASP? Download het e-book van Holygrow over de technische kijk op het Betty Blocks platform.

Deel de pagina:

House of low-code

De redacteuren van House of low-code zijn continu op zoek naar interessante content, gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en schrijven zelf over actuele thema’s op het gebied van low-code development.