Feb 18, 2022

Wat kost het ontwikkelen van een applicatie?

Jij hebt een idee voor een applicatie! Dan wil je ook graag weten wat de kosten zijn voor het ontwikkelen van de applicatie, toch? Het antwoord op deze vraag is niet duidelijk te geven, er bestaat namelijk geen vaste standaard prijs voor een maatwerk applicatie. Wel kan je via deze link een offerte aanvragen op basis van jouw wensen!

De ontwikkelingskosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, de kosten van een applicatie variëren van €2.500 tot meer dan €100.000. Onder anderen is het soort applicatie, het besturingsysteem en de gewenste toepassingen van invloed op de prijs. We hebben een stappenplan ontwikkeld waarbij we je direct een prijs toe sturen gebaseerd op jouw wensen. Bereken hier de prijs voor jouw applicatie!

Wij geloven dat de sleutel tot het creëren van de beste producten ligt in samenwerken met onze klanten. We begeleiden én ondersteunen je bij het hele applicatie project, we vormen samen één team om zo tot het beste resultaat te komen. We werken met een ontwikkelproces die bestaat uit een zevental stappen:

Ontdekking

We willen jouw merk of organisatie, doelstellingen, producten en doelgroep graag eerst beter leren kennen. Hierdoor hebben we een beter beeld van de doelstellingen en kunnen we daar in de volgende stappen beter op inspelen.

Projectplan

Voor elk project creëren we een roadmap, waarin helder wordt welke deliverables er opgeleverd worden, hoe we deze in sprints verdelen en uiteindelijk hoe dit zich vertaald naar een planning.

Strategie

Onze strategen fine-tunen elk aspect van uw organisatie met sterke en heldere plannen om zo de relatie die jouw merk of organisatie heeft met de klant op slimme manieren te versterken.

Idee

IOnze creatieven werken nauw samen met de strategen om zo jouw doelstellingen te vertalen naar inspirerende ideeën en deze naar verassende en innovatieve concepten.

Creatie

Onze designers en UX-specialisten maken een concrete vertaling van het concept. Hierbij is het ons doel om innovatieve en nieuwe oplossingen vorm te geven die jouw klanten ook nog eens graag in gebruik nemen!

Ontwikkelen

Of we nu een digitaal platform, mobiele applicatie of landingspagina ontwikkelen, onze developers bouwen producten die werken. Robuuste en schone code, uitvoerig testen, pixel perfect en volledig veilig hebben onze volledige focus.

Analyseren & Optimaliseren

We analyseren het bezoekersgedrag op elk mogelijk vlak. Zo weten we precies waar de drempels liggen zodat we die kunnen oplossen. We testen en valideren onze oplossingen eerst voordat we deze daadwerkelijk implementeren. Door middel van A/B en multivariate testen kunnen we eenvoudig zien of onze oplossing daadwerkelijk voor een beter resultaat zorgt.

Deel de pagina:

Redactie
House of low-code

De redacteuren van House of low-code zijn continu op zoek naar interessante content, gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en schrijven zelf over actuele thema’s op het gebied van low-code development.